Ενεργοποίηση εφαρμογής

Ενεργοποίηση Medicalinfo

Η διαδικασία ενεργοποίησης του λογισμικού πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι απαραίτητη για την δυνατότητα έναρξης του λογισμικού Medicalinfo μετά από κάθε λήξη του χρόνου λειτουργίας.

Διαδικασία ενεργοποίησης

Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι πολύ εύκολη και μπορεί να πραγματοποιθεί ακόμη και από αρχάριους χρήστες χωρίς ειδιαίτερες γνώσεις.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Mεταβείτε στο φάκελο που του λογισμικού Medicalinfo (συνήθεις τοποθεσία: C:/Medicalinfo ή C:/Program Files/Medicalinfo στο φάκελο Server)
  • Kάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο με τα δύο κλειδιά
  • Στη συνέχεια θα δείτε ότι έχει ανοιξει στο tray των windows (στο σημείο που είναι η ώρα, κάτω δεξιά) το πρόγραμμα ενεργοποίησης.
  • δεξί κλικ στο εικόνιδιο με τα δύο κλεδιά.
  • στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγουμε "Επαναφορά" Ανοίγει το παράθυρο της ενεργοποίησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πρέπει να επιλέξετε την "Ενεργοποίηση Online". Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί επιτυχώς εμφανίζει το αντίστοιχο μήνυμα.

Αν ακολουθήσετε τον παραπάνω οδηγό και δεν ενεργοποιείται η εφαρμογή θα πρέπει να καλέσετε στο τμήμα υποστήριξης ώστε να ελέγξουν την ορθότητα των κλειδιών.